Новий підхід до лікування одонтогенних кіст щелеп - Денисова, О.Г.; Стоян, О.Ю.; Соколова, І.І. (Експериментальна та клінічна стоматологія, 2018)
Запропонований спосіб цистектомії дозволяє підвищити ефективність лікування одонтогенних кіст і кістогранулем, зберегти функціональну повноцінність зуба, прискорити процес загоєння рани за рахунок забезпечення повної остеоінтеграції, що є перспективним аспектом у процесі подальшого ортопедичного лікування і збереження фізіологічного статусу зубощелепної системи. Ключові слова: одонтогенні кісти, цистектомія, бактериостатики, ультразвук.