Рецензія на монографію С.М. Шувалова «Вибрані роботи з щелепно-лицевої хірургії». Вінниця: Віноблтіпографія, 2016. — 240 с. - Г.П. Рузін (Експериментальна та клінічна стоматологія, 2018)
Пропонована книга може бути рекомендована щелепно-лицьовим хірургам, ЛОР-лікарям, онкологів, студентам медикам і біологам.