Множинні деструктивні зміни в щелепно-лицевій ділянці у хворої з синдромом Cетре-Чотзена (клінічний випадок) - О.А. Свідло; С.M. Григоров; Г.П. Рузін (Експериментальна та клінічна стоматологія, 2018)
У статті наведено клінічне спостереження поетапного лікування хворої з синдромом СетреЧотзена, з множинними комбінованими деструктивними змінами верхньої та нижньої щелеп.Звертається увага на необхідність комплексного підходу до лікування даної патології.Ключові слова: синдром Сетре-Чотзена, дисплазія, кіста, цистектомія, кюретаж.