Історія кафедри хірургічної стоматології та роль університетських клінік
PDF

Як цитувати

Гутор, Н. (2017). Історія кафедри хірургічної стоматології та роль університетських клінік. Експериментальна та клінічна стоматологія, 1(1), 101-104. вилучено із https://ecd.knmu.edu.ua/article/view/57
PDF

Посилання

Гутор Н. С. Матеріали підготовки до практичних занять з предмету «Медсестринство в стоматології» / Н. С. Гутор // Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 55575.

Гутор Н. С. Матеріали підготовки до практичних занять з предмету «Основы стоматологии» / Н. С. Гутор // Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 56479.

Гутор Н. С. Матеріали підготовки до практичних занять з предмету «Основи стоматології» / Н. С. Гутор // Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 56477.

Гутор Н. С. Матеріали підготовки до практичних занять з предмету «Хирургическая стоматология» / Н. С. Гутор, Р. М. Рубас // Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 59015.

Гутор Н. С. Формування майбутніх стоматологів-хірургів / Н. С. Гутор, М. В. Гембаровський // Матеріали науково-практичної конференції «Інноваційні технології в стоматології». – 2016. – № 3. – С. 57–58.

Гутор Н. С. Психологічні особливості та науково-дослідна компетентність у формуванні майбутніх лікарівстоматологів / Н. С. Гутор, А. Б. Бойків // Медична освіта. – 2014. – № 3. – С. 138–139.

Скакун Л. М. Матеріали підготовки до практичних занять з предмету «Хірургічна стоматологія» / Л. М. Скакун // Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 59097.